tirsdag den 18. september 2012

Pas på din familie

Jeg ser i dag, at Kolding kommune nu vil gøre noget ekstra for at undgå skilsmisser. Hvor er det godt! Og hvor er det dejligt, at der er nogen, som vil kæmpe for familien - og ikke imod den. Og hvor er det dejligt, at der er nogen, som tør sige det tydeligt, at skilsmisser er et problem. Et problem for familierne, børnene og samfundet.

Jeg mener selvfølgelig ikke, at mennesker skal skubbes ud på et sidespor, hvis de er blevet ramt af skilsmisse. Jeg er fuldstændig klar over, at det i enkelte tilfælde kan være nødvendigt, at ægtefæller går fra hinanden. Og i sådanne situationer skal de fraskilte og især deres børn have den nødvendige støtte. Men i mange, mange tilfælde kunne en skilsmisse have været undgået. Hvis ægtefællerne havde plejet deres ægteskab. Hvis de havde fået den nødvendige hjælp. Hvis der ikke var gået automatik i skilsmissen som udvej i en ægteskabelig krise.

Så ja! Jeg hepper på Kolding Kommune! Godt gået. Kæmp for familien, som er en af de helt afgørende byggesten i vores samfund!

KH H

Ingen kommentarer:

Send en kommentar