fredag den 16. august 2013

Hospice i livmoderen

Kristeligt Dagblad fortæller i dag om en ny tendens til, at forældre vælger at fuldføre en graviditet, selvom scanning viser, at barnet lider af en alvorlig sygdom og sandsynligvis vil dø inden eller i forbindelse med fødslen. Det kaldes "hospice i livmoderen" og giver forældre tid og ro til at komme igennem en svær tid. I Danmark er der dog kun ganske få (endnu), der vælger den vej. De fleste vælger en provokeret abort.

I en tid, hvor den provokerede abort er blevet gjort alt for selvfølgelig og normal kan jeg kun glæde mig over, at flere vælger at lade naturen (eller Gud?) råde igennem graviditeten. Gid læger og andre sundhedspersoner og -myndigheder vil støtte denne nye trend i stedet for at gøre sig til herre over et forsvarsløst menneskes liv og død.

KH H

1 kommentar:

  1. Kære Henrik Laursen.

    Jeg er glad for at læse, at du glæder dig over hospice for ufødte børn.

    Efter jeg læste "I will carry You" har jeg forsøgt at bringe den tanke videre, at de ufødte børn og deres forældre har ligeså stor brug for at være sammen og elske hinanden al den tid, som Gud giver dem - som alle andre familie medlemmer har det.

    Det er ikke nogen ny tanke at skabe forhold for de ufødte børn og deres forældre/familier, der understøtter kærligheden og livet, også og måske især, når livet sammen ser ud til at blive af kort varighed - til forskel fra den dødskultur, som desværre er fremherskende.

    Kærlighedens, Livets, Guds veje findes, lad os brede det ud:

    http://www.amazon.com/Will-Carry-You-Sacred-Dance/dp/080546428X
    http://babyfaithhope.blogspot.dk/
    http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0
    http://www.youtube.com/watch?v=J2CnUtVY35o

    Vær med til at bede for at standse abort med 40 Dage for Livet: 25. september - 3. november, 2013:
    http://www.40daysforlife.com/holbæk/
    http://www.40daysforlife.com

    SvarSlet