tirsdag den 2. august 2016

En ny begyndelse

For de fleste af os er sommerferien nu forbi eller i hvert fald snart forbi. Og forhåbentlig har vi fået ladet batterierne op, så vi er klar til en ny omgang hverdage. Og det kan betyde, at vi giver os selv en ny start. Skolebarnet har måske fået en ny skoletaske. Den studerende har måske købt sig en ny computer. Og alle vi andre har måske bare lagt os i selen for mere punktlighed, større effektivitet eller bedre kvalitet i arbejdet.

Jeg tænker, at begyndelsen efter en sommerferie også kan være en ny begyndelse i livet med Gud. En beslutning om trofast at opsøge og prioritere det kristne fællesskab og gudstjenesten. Eller om at afsætte tid hver dag til bøn, bibellæsning og stilhed. Eller måske en beslutning om at tilmelde sig noget nyt: En bibelgruppe eller noget undervisning. Eller om at bidrage med noget som frivillig i de mange kirkelige aktiviteter, der findes.

Jeg tror i hvert fald, at det er oplagt, at man efter en sommerferie lige stopper op og overvejer, om der er nogle beslutninger eller prioriteringer, der skal være anderledes.

KH H

Ingen kommentarer:

Send en kommentar